UPPDATERING! :O

ojojojojoj, Olivia bara glider in helt plötsligt med en uppdatering, WOOOOOW! :D:D

haha, ni får kommentera tönt jag tar inte illa upp.....:D

JAJA, ska jag skriva ngt nu då hade ni tänkt?

tänkte du NEJ så kan du dra åt helvete för här ska skrivas!! ;P

hmmm...vet inte riktigt vart jag ska börjaa...har jag sagt till exempel att jag var på backstreet boys konserten? det var ju den 4e december men vafan jag har tänkt länge på att skriva det här.....suck....nu måste man skriva så jävla braaa...palla....hoppas någon är kvar och läser iaf. PUSS PÅ DIG! geeeekvarning på mig!

men oooohhh skärp dig nu förfan Olivia. skriv Skriv SKRIV!

idag var jag i skolan....(bra början). jag hade idrott, sedan historia, lunch och sen svenska. slutade 5 i två, assköööönt! sedan drog jag till täby med emily och linnie :D JUSTE FAN!!!!! Linn fyller år idag! grattis till henne! hela 18 år, det kan man inte tro! eller asså hon visar ju inte alltid sin mogna sida eller vad man ska säga, inga illa menat bruden, men vafan det är tillåtet med lite omogenhet (finns det ngt som heter så?jaja)


men iaf, jag hämtade min fina klocka på ur&penn som de hade lagat åt mig, jippie! sedan köpte jag en mascara också eftersom att min gamla var helt kaputt! (:

har jag sagt att vi vann GP-GULD? ni bah:öööööhh.....vafan är det? jo det är en turnering som man kan spela om man spelar volleyboll :D vi vaaaaaaaannn! så jävla sköööönt. det sändes på volleykanalen. gå in och kolla här vettja;

 

det är ungdoms-GP som vi spelade :D

menmen, nu ska jag plugga innan det är dags för mig att äta och sedan träna :D
kan uppdatera mera senare, hihi

PUSSHEJ <3

RSS 2.0