Rosenbad

jag var ju på Rosenbad i fredags. tänkte berätta lite om det senare, kanske imorgon eller ngt. pallar inte skriva nu. här är iaf en bild på Per när han tar i hand med Filippa Reinfeldt. Jag går bakom honom men jag syns inte. Men jag tror att Fredrik Reinfeldt kollar på mig iaf, haha :)



MVG

nu har jag äntligen blivit klar med min hemsida :)

http://www.tabyenskilda.se/wd/2010/ow/

för övrigt så har jag fått reda på några betyg som jag kommer att få.
det är bland annat dessa:
Idrott och hälsa A (som jag är nominerad i): MVG
Ljudmedier A: MVG
Grafisk Kommunikation B: MVG
Historia A (som jag är nominerad i): MVG
Webbdesign fortsättning: MVG
Matematik B: VG

det här är betygen från förra terminen:
Svenska C: VG
Rörlig Bild A: MVG
Kommunikation: MVG
Filmkunskap: MVG

jag är stolt över mig själv. för att fira så ska mamma köpa hem sushi ikväll :) MUMS!

mina betyg i ettan (om någon vill veta):
Naturkunskap A: G
Datorkunskap: MVG
Estetisk verksamhet: MVG
Foto A: MVG
Grafisk Kommunikation: MVG
Matematik A: MVG
Svenska A: MVG
Engelska A: VG
Samhällskunskap A: VG
Webbdesign grundkurs: VG


fekke

Ikväll blire fest med Per och alla andra som var med i Paralympics och OS :)
ska på middag/fest på Rosenbad (Fredrik Reinfeldt som har bjudit in Per och tagit med sig mig som dejt, haha)

Laddar kanske upp bilder senare :)
Önska mig lycka till, gaaaaaaaaaaaah är nervös!

PUSS! <3

webbdesign

min hemsida i webbdesign är snart klar, kolla in den här och säg sedan vad ni tycker.
som sagt, den är inte riktigt klar än, men det är bara lite info på den sista sidan som saknas men det ska jag bara lägga till :):):)

det var bara det gott folk. :D

haha

kolla in vad min kära kompis Isabelle har skrivit om mig på hennes blogg.

klicka här

låter som om jag har värsta feta röven som är fluffig som ett moln eller en sackosäck (?)
snygg bild på slutet också, haha tack för den.
läs gärna hennes blogginlägg så får ni veta hur det gick på våran sändning idag! :D:D

det var bara det.

Sven-Ingvars

sitter här hemma o lyssnar på mammas spotify, sven-ingvars spelar och jag diggar för fullt! noooot

kom precis hem från sollentuna, spelade en turnering som heter big step. vi vann alla våra matcher så imorgon ska vi spela semifinal typ astidigt. samling vid tellushallen klockan sju, jipppiiiie. så blir en tidig sänggång för mig ikväll.

igår var jag ledig, sköööönt. jag vaknade hemma hos marcus vid typ tio och sedan gick jag hem till mig, och kan säga att det var jobbigt i den värmen!
sedan solade jag när jag kom hem, i cirka 2 timmar så lite resultat blev det. pluggade lite sedan (stolt) och sen när mamma kom hem så gick en promenad på 5 km med henne :D puuuuuuuhhhh

och så idag det här, fan är ganska trött nu. undrar hur det blir imorgon....

nu har jag varit borta två helger i rad, plus den här helgen dåra. så har inte träffat marcus på tre helger och det saknar man :/ han är i Örebro nu i helgen, på dop så kan inte träffa honom nu heller. men nästa helg får jag se till att det blir ngt.

appropå nästa helg så ska jag på middag med Per. han är nämligen inbjuden på en middag med Fredrik Reinfeldt. Han bjöd in alla som var med i OS, så då är Per o hans pappa bjudna. de får ta med en "dejt" och då är jag Pers :D:D haha kanske kommer med i sportbladet, vem vet höhö...

jaja, det ska bli kul iaf, inte så att jag vill ha uppmärksamhet...vill ha mat! hahaha

men nu ska jag sluta tönta mig o ta en dusch. sedan blir det en promenad till papsen min.

Ha en trevlig kväll! :D:D

PUSSSSSSSSSSSS <3

hahahaha


shopping

igår var jag i stan med Moa :) det var mysigt eftersom att det var ett tag sen jag såg henne. vi kollade runt i affärer men ingen av oss hittade ngt. jag var inte på shoppinghumör, och särskilt inte igår då det var så jäklans varmt ute. pallade helt enkelt inte prova ngt ;P

jag kollade på http://www.modegallerian.se och hittade några fina klänningar. blir sugen på att köpa....






det var bara det, TJING!


citat?

läste detta citat (?) nyss på en kompis status på facebook :)

För varje minut som du är arg tappar du 60 sekunder av glädje

det är sant!

det var bara det

PUSS!

solsken

ha precis solat i det fina vädret! ska plugga matte nu inför nationella imorgon, får se hur det går då :):):) hoppas på det bästa. jag o Isabelle har arbetat tillsammans länge så får se om jag klarar mig på egen hand imorgon, haha :)

i helgen kom vi trea i katrineholm, så ni vet ;) men man kan ju inte vara bästa hela tiden, höhö skojjjaaa (:

TJINGELING GOTT FOLK!

lika?



Denna bild hittade jag på en t-shirt på gina tricot för jättelängesen. tycker den påminner om min kompis Sannas modellbild. eller vad tycker ni?




det var bara det.


idag

idag får jag träffa min älskling! :):):):) har inte fått träffa honom sen torsdags morse, det är ett tag sen :)

det var bara det, eller bara o bara men ni förstår....

PUSSSS! <3

SM-GULD

tror det eller ej men vi tog SM-GULD igår :) det var askul att spela och det kändes ganska lugnt att spela finalen. kände inte någon press alls. så det var asskönt :)
det sorgliga med SM var att vi (laget) kanske aldrig kommer att få spela tillsammans igen. aldrig någonsin! så det är lite surt....men är glad att vi tog SM-GULD iaf. så får njuta av det (:(:(:(:

här är en länk till volleyboll.se's hemsida: 

http://iof3.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=17178



PUSSSSS


sändning

idag så sände jag, Magda o Isabelle radio. det var askul men nervöst till en början. jag var programledare och dom andra var bisittare. så jag hade ett stort ansvar på mig men det gick hur bra som helst. bra feedback av våran lärare fick vi också :):):)

jiiiiiiihaaaaaaaaa, nu ska jag käka o sen blire träning

SMAKLIG MÅLTID OLIVIA!

TACK!

4e

Marcus kom förbi mig på våran dag (den 4e, i tisdags) med tre rosor o våran favorit glass :):):) han sa att han skulle ha köpt 18 rosor, alltså en för varje månad men att det inte fanns så många i blommaffären, haha jag skulle bli nöjd över att bara få vara med honom, men han satsade stort :):) hihi

själv så drog jag förbi hans place innan han hade kommit hem. jag hade köpt godis, bland annat hjärtgodis som jag sedan la i ett hjärta. i mitten av hjärtat så hade jag ställt ett kort där det stod massa saker i.
jag bäddade hans säng också! ojojojoj, haha

men kvällen blev iaf lyckad! :)

det var bara det, PUSSSSSSS

KÄRLEK

I början var du den supersnygga killen i skolan som jag aldrig trodde skulle se mig (låter som taget ur en film men det är sant). Jag var två år yngre, gick på Montessori (speciell skola) och var ingen speciell i dina ögon. Du såg aldrig mig men du var den snyggaste i skolan som jag visste.
Du gick ur skolan o kvar blev jag i två år till.
Det var under sommaren som du o jag sågs igen. Det var genom våra bästa kompisar (Rebecca & Jocke). Jag o Rebecca hade varit o spelat beachvolleyboll då Jocke (Rebeccas killle) sa till Rebecca att komma till centrum. Jag följde med o där var han, Marcus Köks, supersnygge killen från skolan (haha vilken dröm asså ;P!). Jag själv hade inget att komma med, svettig, osminkad o tandställning*, drömbruden asså! Kände mig inte som den fräschaste direkt.
Vi stod o snackade lite o det enda jag kommer ihåg var att jag sa till Marcus att han kunde slå in sin present (som han hade köpt till sin mamma precis innan vi kom) i en icakasse och knyta lite snöre runt. Han pallade nämligen inte att slå in den. Nu efteråt skäms man ju över vad man sa! ;P haha


*Jag vill dock påpeka att det är absolut ingenting med folk som har tandställning! Bara det att jag kände mig väldigt obekväm i den. Marcus har tandställning nu så jag dömer verkligen inte folk efter det!  :)


Dagarna gick under sommaren och jag tänkte inte så mkt på "mötet". Efter jag vet inte hur länge så sa Rebecca en dag att Jockes kompis tyckte att jag var söt. Jag undrade såklart vem kompisen var men Rebecca sa inte det till mig av någon konstig andledning.
Senare efter sommaren träffades jag, Rebecca, Jocke o Marcus hemma hos Jocke för att kolla "Ensam mamma söker".

Det som var så kul (som Marcus berättade senare nu när vi är tillsammans) är att Marcus inte visste en gång att jag o Rebecca var där. Så han glider in i mjukisar, asskabbig o trött och får typ en pinsam chock över att jag o Rebecca sitter där. Om han hade vetat det där så hade han ju fixat sig. hahaha

Men iaf, vi kollade på hockey tillsammans med killarna o efter en match får jag ett sms där det står "Sötnos :)".
Jag anar vem det kan vara men vill inte hoppas för mkt. Jag smsar Rebecca o hon skriver tillbaka hysteriskt "DET ÄR KÖKS NUMMER! VAD SKRIVER HAN?!?!"
Om jag blev glad då eller, gaaaaaaaah.....!
Men svårflörtad som jag försöker spela så svarar jag i något stil med "Vem är det som skriver?"
Han svarar ganska snabbt tillbaka "Marcus, som gärna skulle vilja lära känna dig bättre :)"
Efter det gick mitt hjärta i hundratio (ordspråk? :S )

Dagen efter skrev han igen o jag blev väldigt glad eftersom att Rebecca sa att han inte var den typen som raggar ;P Alla tjejer kommer till honom, haha (undrar om Rebecca sa så för att göra mig glad? ;P) 
Rebecca passade också på att säga att det var han som hade sagt att jag var söt (förut efter sommarlovet), schysst kompis hon var då! Det kunde hon ju sagt tidigare, haha! (älskar dig ändå Rebecca) 

Vårat "dejtande" om man ska kalla det så fortsatte ett tag o tillslut kom den första "pussen". Den var påtvingad av Marcus kompisar men om jag var nervös! Marcus var också det, det vet jag! :)
Han skulle ge mig en puss för varje bulle han åt (som mamma hade tvingat med mig). Det blev iaf en puss o den kunde jag sova gott över :) På dejterna efter det blev bara bättre, om ni förstår vad jag menar ;) haha tänk inte för långt, för ngt sånt blev det inte då! Att du ens tänkte så långt! haha ;P

Alfred (min lillebror) var det som gjorde att vi just fick den 4:e som datum. Han frågade mig tidigare under dagen om jag o Marcus var tillsammans. Jag skämtade med honom o sa att vi inte var det. Senare under kvällen så sa Alfred till Marcus att vi inte var tillsammans. Eftersom att jag fick förklara mig så blev det klart att vi var tillsammans :)

De 3 första månaderna gick hur fort som helst, hann knappt fatta att det var du o jag innan det gått 3 månader.

Bråk o tjaffs gör inte att vi kommer ifrån varandra, utan tvärtom det gör oss starkare o jag känner att vi kommer varandra närmre. Menar inte att vi borde bråka men jag vet att bråk kan vara nyttigt till en viss gräns för att man ska kunna lära sig av hur den andra tänker o tycker.

För att avsluta detta inlägg så tänkte jag bara tacka Rebecca o Jocke för att de gjorde så att jag fick träffa denna underbara människa som jag älskar mest av allt. TACK! :) <3


Jag o Marcus har 1 år och 6 månader idag och det är jag så gudomligt glad över.

I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I won't let another minute go to waste
I want you and your beautiful soul

Jag älskar dig Marcus Rein Köks

Din Olivia




måste ju bara säga att jag har en snygg mamma, eller?


Mormor

Idag var mormor hemma hos oss idag! Det blev dock inga pannkakor som det brukar bli när hon är här, men det var kul att träffa henne iaf :):):):) träffar henne sällan, och det är synd tycker jag




lös denna om ni kan!

genom att lägga till 5 st raka streck så blir det här en bil. klarar du det?




dagens skämt:
varför har flodhästar alltid sex i vatten?

SVAR: det är svårt att få 30 kg f***a våt! ;P


rebus


om ni löste rebusen så vet ni nog vad jag skriver om. Marcus spillde nämligen igår när vi skulle iväg till några kompisar, han gick emot något klibbigt som låg på diskbänken (han fick byta tröja). sen idag så klämde han ut det sista i min ansiktskräm, och vart hamnade krämen någonstans? joo på hans tröja, och det var inte lite heller. idag så var vi på hockeymatch och tror ni inte att han spiller kaffe då? joo på både hans tröja och hans vita byxor, bra jobbat! men jag gillar honom ändå <3

 


RSS 2.0