ppppppppplugg

gaaaaaaah, palla allt plugg som måste göras!
hela veckan har jag suttit i skolan tills klocka 17 (då skolan stänger) för att redigera klart min film i filmproduktion!
i torsdags hade vi nationella provet skriftliga i svenska....gick bra hoppas jag! :)
idag slutade vi 14.00 men jag satt kvar i skolan och redigerade. pratade dessutom med min lärare Robert och han gav mig feedback på min film. han gav mig jättemycket positiv kritik så det gjorde att jag blev superglad :D har haft panik över filmen hur mkt som helst, är inte lätt att göra en film alldeles själv. men det är lärorikt minsann! så efter Roberts fina ord gick jag från skolan med ett leende på läpparna!
har det jobbigt just nu med allt, försöker få ihop allt så bra det går men tyvärr så hamnar volleybollen och ibland Marcus i kläm :( jag har supermycket i skolan men snart så är det slut.....den 25 maj smäller det!
aja, hoppas alla där ute mår bra! sorry om jag är dålig på att uppdatera. nu är det i alla fall lov men på söndag redan så ska jag redigera i skolan från 18.30 till 22.30 :/ suck.....
och sen på lovet ska jag skriva ett tal inför svenska nationella, plus att jag ska skriva klart en konfliktanalys i samhällskunskap B
sa jag att jag hade mycket att göra? i så fall säger jag bara: JAG HAR MYCKET ATT GÖRA
tur att man har en stöttande pojkvän och vänner :)
PUSS <3

RSS 2.0