Lady Gaga

hittade denna bild på min kompis blogg http://iheartklara.blogg.se/ . så såg tydligen Lady Gaga ut på Mtv VMA-galan. treeeeeeevligt. blir hungrig när jag ser henne, not

lady gaga mtv02

.

nyckeln till ditt hjärta måste hållas hårt, se upp innan du ger bort den

pluuuuuuuuugg

djävulens advokat svenska
svenska novell
analys sam B

det där har jag att göra. men tydligen så har vi fått någon uppgift till på små företagande, jippie....
ska bli skönt med praktik o slippa sitta uppe sent om kvällarna o skriva på massa saker..
just nu håller jag på att skriva på analysen i sam. har hållt på med den hela dagen, så bra går det för mig. men nu börjar det faktiskt likna ngt. snart klar :)

världens tråkigaste inlägg, menmen
PUSS

plugg

[ ] svenska novell
[/] läsa svenskabok
[/] svenska uppgift på lektionen?
[/] småföretagande prov
[/] filmproduktion synopsis
[/] redovisning sam B
[ ] analys sam B

redovisning i sam B är det enda jag är klar med, jippie!
synopsis klar. småföretagande prov check. läsa svenska bok klart. svenska uppgift på lektionen check.

hata sushi

jag döööööör, kom precis hem från stan. har varit där med sarah o felicia, vi var o käkade på ett buffé ställe. jag säger bara; ÄT ALDRIG MER ÄN VAD SOM BEHÖVS! eller iaf vad din magen tål....

det kändes som om jag skulle spy på restaurangen. fick knäppa upp byxorna o ta luft för att överleva.
jag åt 22 bitar sushi PLUS asiatisk mat, fyyyyyfan asså. det som gjorde att jag fortsatte att äta var att mitt rekord är 23 sushibitar, skulle försöka klå det eller "tangera" (lika) som felicia kallade det ;P men jag misslyckades!

men är glad ändå, för om jag skulle ätit mer så hade jag spytt, bokstavligen. det enda som var synd var att jag inte orkade efterrätten, dvs friterad banan med glass. det som är såååååå gott!!

menmen, godnatt folket. nu ska jag sova o smälta min mat.

PUSS!



tärning

Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla dig runt på bordet och hoppas på sex.


gåtor

1. Vad sa den ena bananen till den andra när de tog en promenad i öknen?


2. Vad kan man säga om två personer som sitter på en bergstopp och spelar kort?






Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..........







Svar gåta 1: "Det är så varmt att jag tror nog att jag tar av mig skalet."
Svar gåta 2: Att de spelar högt!

PIZZA!!

blev lite pizzabakande idag :) mamma o Elvira hade beställt det så vad gör man inte för att göra kunderna nöjda. fick göra en pizza la Olivia o det blev grymt! ;) haha skoja, alla fick göra sin egna pizza men jag lovar att min var godast!

juste, våran städerska var hos oss idag. jag har inget illa mot dom som kommer från Polen eller de som inte kan stava. men är man städerska o har varit det ett bra tag så tycker man ju att man borde ha lärt sig stava till vissa saker. såhär stod det på en lapp till mamma:

Hej Sussann! (min mamma Susanne)
Kan du köpa dammsug påssar
och ny mopa.

Tack Alexandra.

Hon är ju för skön asså! :) gulle




Alfred


Lite funderingar


största bögen ever !

om ni undrar över min rubrik så tänkte jag skriva skola eller något liknande, MEN när jag tryckte på tagenten S så kom det där upp som ett alternativ. antar att syrran min har haft det förut. för jag minns inte att jag haft det (?)

snaaaark...är galet trött. vaknade imorse av att Linn smsade mig och frågade om jag skulle till skolan. jag som trodde att vi började som vanligt, vilket är för mig 12.10 fattade nada och skrev såklart ja. (varför skulle jag inte gå till skolan just idag liksom?)

Emma hade också smsat lite tidigare o frågat samma sak så jag fick en lite tankeställare. "Vad har jag nu missat?"
jag är ju inte direkt den bästa på att hålla koll på datum o jag äger dessvärre ingen almanacka. så fattade absolut ingenting.

sen föll poletten plötsligt ner! det klirra till i skallen o jag for upp ur sängen med ett brak. (Marcus säng är inte direkt den stabilaste efter snart 2 års erfarenhet ;) )
vi har nämligen någon politiker-från-olika-partier-kommer-hit-och-berättar-och-sedan-ska-vi-representera-ett-varsitt-parti-i-någon-tråkig-debatt-och-så-ska-man-argumentera-för-något-man-inte-står-för-typ-DAG.
TRÅÅÅÅÅÅK. jag gick dit för Linns skull men vände nästan efter jag precis kommit dit. sorry Linnie!

fick sällskap av Sanna hem, mycket trevligt må jag säga ;)

nu sitter jag här hemma o funtar på att göra något vettigt. skulle plugga precis när jag kom hem men städaren var där o dammsög så kunde inte direkt hitta roet. det (damm)söööög juuu! :D klyschigt.

så jag målade mina naglar istället. vääääldigt vettigt.

men nu ska jag ta tag i pluggandet, men först FACEBOOK! driver Marcus.

TJING!



kaplastav

Tänk dig att du har en kaplastav. Den kaplastaven symboliserar en viss person. Säg att du blir tillsammans med den personen och så börjar du bygga uppepå kaplastaven så att det bildas ett torn. Varje kaplastav är ett minne av ditt liv. Du bygger alltså upp ditt liv runt personen du just blivit tillsammans med.

Så man kan säga att det torn som du har i dagsnuet är ditt liv. Tänk dig att det går några år och ditt torn blir högre och högre. De senaste minnena av ditt liv kan du lätt ta bort eftersom att de kanske inte sitter så djupt. Du kan ta bort de översta kaplastavarna.

Men personen/staven som är längst under som du byggt upp ditt liv runt är du beroende av och du kan inte ta bort den. Visst du kan ta bort den och börja om men det krävs en del jobb att strukturera om.
Personen/staven kan ta bort sig själv om den inte känner att den vill vara kvar men då rasar ditt liv samman.

Ni kanske inte fattar nånting av det jag har skrivit men det var bara en tanke jag fick upp i skallen en kväll.

PUSS!



RSS 2.0