min lillebror

jag vet att jag inte ska skriva så långt för då blir inte Linn glad men jag måste bara skriva det här, fast o andra sidan kanske det inte blir så långt, aja ska sluta skriva nu så det inte blir långt.....fast ska ju skriva det jag tänkte skriva som TYP kommer bli långt, eller det vet jag ju inte än....JAJA här kommer det

jo, det var så att Alfred, min lillebror sa ngt väldans kul till min mamma häromdagen...
Alfred: Mamma, säg springbil på engelska
Mamma: ehmm...runcar?
Alfred: aa, och så säger du snöpenna på engelska
Mamma: snowpen?
Alfred: bra, säg det tillsammans!
Mamma: runcar snowpen? (runkar snoppen)
Alfred: fattar du?
(Mamma tänker efter)
Mamma: men alfred! så får du inte säga! :D

hahaha höll på dö av skratt när jag hörde det!
det här blev ju inte så långt, eller vad säger du Linn? (min trogne läsare)

Puss på er <3

gullig han är!

min käre kusin;

http://www.handikappidrott.se/t3pa.aspx?p=1429362

hjälp!

okej, vet att inte så många läser min blogg men snälla du människa som är den enda som läser min blogg, vet du vad jag kan göra en hemsida om?! har fortsättning webbdesign och snart börjar det bli dags för att välja vad man ska göra en hemsida om, jag har inga idéer alls :/ så snälla säg ngt (; tack snälla du!

hahha desperat jag låter men vafan jag får typ ångest när jag inte vet....jajajja vill ni se ngt roooligt som jag är väldigt stolt över? tryck på länken nedan och så kan ni få läsa om Paralympicstruppen till Vancouver som är klar, min kusin är med i den! :D:D så stolt jag är!

http://www.shif.se/t2n.aspx?p=119787&x=1&a=1184995


Nu ska jag plugga engelska, wihuuuuu! PUSS! <3

ätdags!

Nu ska jag äta och min käre lillebror har gjort salladen och jag vet inte riktigt om man kan lita på godheten (finns det ngt som heter så?) där :)
Salladen består nämligen av;
Gurka
Paprika
Tomat
Sallad
Philadelphia ost (kladdigt värre)
Frukt Cocktail (Alfred tror att det heter Frukt Container haha ;P )

såhär ser det ut



yummy!

Åt Linns vägnar

Linn sa åt mig att lägga ut inlägget under detta för hon hade sett mig skriva det förut :) så var tvungen

något som jag också fått order från Mrs Åkesson (Linn dåra) är att jag ska skriva oftare på bloggen men kortare. Jag svarade och sa att jag inte har tid för det plus att när jag väl skriva så har jag en jäääääävla massa att skriva :) jag kallar det effektivt, slipper man skriva varje dag höhö

så eftersom att jag inte ska skriva så långt enligt vissa *HOST* (nämner inga namn då personen kan känna sig kränkt, dock har namn nämnts tidigare i texten) så avlsutar jag detta med ett HEJ.

HEJ!

Utkast: Jan. 28, 2010

oj, glömde att lägga upp det här förut, jaja här kan ni få läsa vad jag gjorde någon dag i skolan typ ;P

Palla bloggaaaa....jag glömmer bort, eller så pallar jag helt enkelt inte.. förstår mig inte på folk som bloggar. vad ska man skriva? jaja, de måste ha en speciell förmåga eller ngt haha :D Jag har ju knappt tid för att tänka så kanske beror på det.
Men nu har jag tid! ;D haha sitter i ljudredigeringen i skolan och väntar på att Linn & Emily ska bli klara med våran enkät intervju. Vi intervjuade folk ifall de skulle kolla på Vinter OS (; jag sa bort mig ett antal gånger men ju fler man intervjuade desto bättre blev det.

Mitt hår är väldigt blont, ehm....appropå Vinter OS (?)....nej men det är väldigt ljust och det är tack vare min kära syster som färgade mitt hår i måndags.
Jag kom hem efter träningen och mamma och jag hade köpt blekningsmedel. Eftersom att mamma inte var hemma så fixade Elvira mitt hår. När jag kom ut ur duschen började mamma att skratta och jag såg då att hennes blick var på mitt hår. MITT HÅR VAR VITT!!!!

Jag skrattade en hel del jag med men jag kom efter ett tag på att såhär kan jag inte se ut. Därför sa jag till mamma att hon och jag skulle färga om det nästa dag....fast så lätt blev det inte..

Nästa dag började med att jag gick upp vid sju för att klä på mig som vanligt. Jag skulle vara "sjuk" från skolan eftersom att jag skulle hjälpa mamma på hennes jobb att fota. De hade någon speciell dag så jag skulle fotografera några personer som tar emot priser och så.

eftersom att mitt hår var VITT (!) så var vi tvungna att åka till ICA klockan åtta på morgonen och köpa hårfärg :) vi var där typ halv nio, mamma skulle hämta min kusin (och mammas jobbarkompis) halv tio så vi hade bara en timme på oss ;O jävlar vad fort det gick, den snabbaste hårfärgningen evvvvvvver! hann inte tvätta ur balsammedlet som man ska ha i efteråt :( jaja men det blev iaf bättre :D

det var min crazy dag!

PUSSHEJ <3

RSS 2.0