praktik

nu är praktiken igång igen så får se hur bra jag kommer att uppdatera :)
jag och isabelle var idag på nordiska museet och filmade deras utställning om sopor. det var intressant men inte som vi hade väntat oss. trodde det skulle vara massor av skräp, men icke sa nicke. det var mest kläder och saker som de ansåg vara skräp. visst det är också skräp men jag hade förväntat mig bananskal, blöjor och matrester typ, haha sån är jag...vill se äckliga saker, haha skojja bara. men hade iaf en helt annan förväntning (:
filmningen gick iaf bra :) det enda som var negativt var en surkärring som kom och sa till oss att vi inte fick ha våra filmsaker (väskor och så) på golvet, hon tyckte inte att det "såg bra ut". men vafan, vi var gäster där lika mycket som alla andra....så störande kärring assså
i helgen händer det inte så mkt. har ingen match men däremot så ska mitt lag stå på loppis. jag ska inte stå imorgon men däremot nästa lördag, men man måste ända baka saker till båda gångerna. så jag ska snart ta min feta röv och förflytta mig till köket och göra några muffins! MUMS! haha
jag ska även kolla marcus match imorgon med moa :) alltid lika rooooooooooligt! både att vara med moa men att kolla :):):)
på söndag så ska jag och isabelle träffas för att planera till UF mässan som är på måndag och tisdag. vi måste ta och i kragen om allt ska bli bra. vi ska köpa godis och fixa med bilder bland annat. kul men krävande! :)
så på måndag och tisdag ska vi vara på UF mässan hela dagarna. tror det kan bli en upplevelse, för vi måste designa montern från scratch. kan bli kul och gå bra, men kan lika gärna gå åt helvete. det är massa regler som man måste ta hänsyn till. något som är fett dåligt är att man är TVUNGEN att köpa en spray för 175 kr, det är en spray som man sprejar på saker för att det ska bli brandsäkert typ....jobbbbigt. kul att lägga cash på det liksom, aja.
på ONSDAG ska vi till Golden Hits och kolla på deras 70-tals show. okejokej, inte kolla då, men vi ska filma :) och man kan ju passa på att kolla såklart (: hehe
pratade med Richard Herrey häromdagen (stolt). han var med i gruppen Herreys med sina bröder och var med i Melodifestivalen med låten "Diggi-loo diggi-ley".
aja, nu pallar jag inte skriva mer (:
ska ta och äta med mamma och kolla Lets Dance (:
OCH JUSTE, BAKA MUFFINS! haha tjejen med koll ;)
PUSS PÅ ER!
http://sv.wikipedia.org/wiki/Richard_Herrey

Från: Gribbylund södra Till: Vallentuna station

Igår var det snöstorm (som de flesta nog märkte, gaaaah alla facebook statusar) och när jag skulle åka hem så hände något konstigt.
jag och två till från skolan stod vi busshållplatsen och vänta då en buss med "Ej i trafik" körde in på busshållplatsen.
vi bara stod kvar och tänkte nog alla vad han chauffören höll på med. plötsligt öppnade han dörren och började stirra på oss.
vi ba: öööööh?
då så ändrades "Ej i trafik" till "610 Vallentuna station blablabla".
vi ba: AHAAAAAAA *smile*
och så steg vi på....kändes fett konstigt för i vanliga fall så brukar bussen komma från danderyds sjukhus men nu så började bussen vid gribbylund södra (försej så är ju bussgaraget där i täby men ändå). så vi hoppade på och var nöjda att det ens hade kommit en buss. (i det där kaoset så hade man ingen aning ju)
men efter stockholmsvägen så var det någon som skulle av vid nästa station. men tydligen så missade chauffören det så han vände i nästa rondell och körde tillbaka. (han fick då vända i två rondeller för att komma på rätt sida.)
sen när vi kom till täby kyrka så missade han också att en skulle av; så personen som skulle av skrek..(fan vad rädd jag blev)....
men sen i vallentuna stannade han så jag kom av iaf :) myyyyskooooo busschaufför assåååå
idag så ska jag till tegel. skulle egentligen till stan med nåra men jag pallar inte det i det här vädret, så det blir tegel. hade egentligen match idag men den blev inställd på grund av att motståndarna hade inte tillräckligt med folk, de var sjuka typ. nu sitter jag här hemma och ska plugga lite, sen blir det en dusch. har varit ute med moa på en promenad,mycket trevligt! aja, babbelbabbel ska få något gjort nu...
ha en trevlig lördag! :D puuuuuuuuss

Svar från "Elin"

Svar från "Elin":

hej, asso det är inte jag som har skrivit den där komentaren. Jag har inte ens varit inne på din blogg innan..
Jag har haft en person som har komenterat min blogg, och ahh, varit lite knäpp eller vad man ska säga. Så jag vet inte om de kan vara den personen som har komenterat och skrivit min blogg som adress. Men ahh, bara så du vet skulle jag aldrig komentera något elakt eller så på någon annans blogg!

// "den riktiga jag"
Svar från mig:
okej, jag förstår! :) kolla upp IP adressen och spåra den som jävlas! (:

Någon kommenterade på min blogg

”Elin” om Lady Gaga:

DU! j'vligt taaskigt mot lady gaga kan jag säga dig, hon är cool för att hon vågar ha något annorlunda på sig och det vågar absolut inte du!

 

 

Svar: Jisses, man måste inte ta allt så allvarligt. Jag tyckte bara att det var lite äckligt att hon hade kött som klädsel. De flesta i denna värld använder inte kött som kläder, därför jag la ut bilden.

Och hur vet du hur jag klär mig? Det handlar inte om vad man vågar klä sig i, det handlar om vad man gillar själv att ha på sig. Jag vågar vara mig själv och ha min egna stil, och "köttstilen" är inte min stil.

//Olivia


RSS 2.0