har ni märkt en sak?

har ni märkt att jag har/hade två likadana bilder på min header. jag har inte det nu för nu har jag ändrat den men jag hade det innan. check this out!


före
 

efter


usch o fy....

...vad högt en tågtuta låter. blev nästan döv och dog av chock när den lät. det var nämligen så att jag hade stigit av vid Ormsta station för att jag skulle hem. helt plötsligt så tutar tåget som jag hade klivit av. och jag var precis bredvid framdelen av den så jag höll på att tuppa av. då var det en kille som hade klivit framför tåget o inte sett att de hade börjat åka. han klarade sig men jag tyckte det var så dålig stil av honom för han flinade bara o backade bakåt som om ingenting hade hänt. hallå han blev nästan överkörd!!! försej hade inte tåget någon hög hastighet men jag lovar att han hade blivit mos ändå. jaja, tur att det inte hände ytterliggare en olycka, vi i norrort har väl blivit kända för det vi de här laget....

men vad har hänt idag då?
joo började 12.10 för jag har inget ind. val på morgonen. men jag kom till skolan tidigare för att prova studentmössa. känns lite tidigt för det nu men kan vara bra att ha det gjort :) men det första jag typ kom på när jag hade fyllt i alla uppgifter o skickat iväg bokningen var att jag vill ha en läderskärm. nu valde jag plast. men får ta o ändra det senare.

nu skiner solen ute men det var inte längesen det regnade. jag som inte brukar ha så tur av mig hade såklart inte det idag heller. jag hade ett paraply men det gick inte att få upp :/ om jag skulle ha det uppe så skulle jag vara tvungen att ha det vinklat åt fel håll, asså så som det kan bli om det blåser ute. skulle vara en vacker syn, NEJ. skulle se ut som en tratt kantarell som vi plocka igår haha.

så nu sitter man här med slickat hår o blöta fossingar. ska ta o äta min mannagryns gröt snart, eller det som blev kvar av den jag råkade koka över ;P jag är bäst på att laga mat, jag vet!

PUSS <3



Fotograf: Emma
"Modell": Jag


helgen

fredag: då gjorde jag inte alls mkt. kom hem o tog det lugnt. sen ringer Marcus o säger att han är påväg hem från jobbet. precis efter vi lagt på hör jag någon komma in genom ytterdörren, det var han. han säger att han bara var tvungen att träffa sin käraste, hihi. efter det så skjutsar han hem sig o mig hem till honom. och när jag säger skjutsa kanske ni tänker på bil, men ohnej vi föredrar cykel, haha. tog ett tag att komma hem men vi kom fram tillslut. sedan gick vi till centrum o mamma kom dit o hämtade upp mig. vi handlade också. senare på kvällen fick jag höra att det hade varit knivbråk så jag ville/fick inte gå till Marcus som vi hade planerat. det slutade med att Marcus fick skjuts till mig av en polare :) så allt löste sig till slut.

lördag: då åkte jag, mamma o Elvira till täby c för shopping! :) me like. köpte några saker men åkte hem tidigare än mamma o Elvira eftersom att pappa skulle på fest o ville få sitt hår slingat innan dess. så blev en paniklunch med två cheeseburgare, pappa fick en också :) men sedan åkte vi hem till pappa o slinga hans hår samt fixade han "outfit" för kvällen. hihi
sedan begav sig jag o Alfred hemåt för att fixa ordning inför kvällen. det var nämligen så att vi hade en kräftskiva hemma. fast bara vi familjen plus några andra. vi var cirka 8 st. Moa var med oss vilket var suuuuupertrevligt :)
vi åt o sedan pratade jag o Moa en lååång stund, som bara vi två kan göra. Alfred var med på ett hörn också ;)
sedan var det dags för efterrätt o det blev glass, Vienetta :) MUMS. Moa skjutsade hem mig till Marcus senare. Där blev det ännu mer glass o mys. haha

söndag: idag vaknade jag alldeles ensam i Marcus säng. han är iväg på en turnering typ och kommer inte hem förän sent ikväll. jag hade ingen aning om vad jag skulle göra idag, tänkte typ plugga inför ett miniprov i svenskan som vi har på tisdag. MEN sedan fick jag ett sms av min kära mor som sa att dom skulle ut o plocka svamp med mormor. så jag följde med dom på en svamptur i Brottby/Åkersberga. nu har jag preci kommit hem därifrån o är helt slut. jobbigt att gå i skogen bland kvistar o stenar. ikväll väntas träning så får se om jag överlever det.

         

min helg blev inte som jag förväntat mig men Moa o Marcus med flera gjorde den bra!
hoppas ni har haft en bra helg :)

PUSS

 


jobbigt läge

har du vid ngt tillfälle varit ledsen men du inte vet varför?
sen är det någon som frågar varför men man kan såklart inte ge ett svar.
då blir man ännu ledsnare för att man inte kan ge personen ett svar o så känner man sig helt plötsligt jättedum. "vadfan skärp dig nu, du kan ju inte gråta för ingenting?" kommer upp i tankarna o man känner sig ännu mer dum.
tankarna går runt i huvet på en o man försöker verkligen komma på vad det kan vara.
man börjar grubbla bland massa gamla problem med pojkvännen eller tänker på saker som någon sagt förut som man blivit ledsen över, som om det skulle kunna vara orsaken.

sånt tillfälle fick jag idag.

jag undrar om det kan vara så att man vid ngt tillfälle inte gråtit ut ordentligt o sedan gått runt o burit på massa gråt? låter helkonstigt men just vid såna här tillfällen då man plötsligt bara gråter så kommer kanske "gammalt gråt" ut. vad vet jag, jag vet bara att jag grät idag.


school

okej veckan har gått fort men ändå segt, asså jag menar jag är redan skoltrött o det har bara gått en vecka! men jag lovar att när allt drar igång med praktiken o projektarbete då får man ont om tid. har iaf inte orkat uppdatera ngt i veckan för jag har gjort annat o varit allmänt lat men nu så! :D

tisdag: då hade jag träning på kvällen men tränade inte eftersom att min hosta inte hade lagt sig än. gick sedan till ICA för att köpa godis till Maaaaaaaaaarcus. eftersom att jag har godisförbud så var det inte de schysstaste han kunde be mig göra...men jag kämpar på! får ett gymkort om jag klarar det. så tryck förfan inte upp godis i käften på mig om ni träffar mig! ;P haha

onsdags: då slutade vi bajssent i skolan o jag var gaaaalet trött på min mensvärk som aldrig ville försvinna. Senare på kvällen begav jag mig till pappa o lagade mat där. Marcus kom dit också. tro det eller ej men JAG lagade maten :) kanske inte bör nämna vad det var för mat eftersom att det var inte det svåraste direkt, men jag som inte kan koka tevatten typ gjorde ett grymt jobb. (det blev spaghetti med köttbullar)
sen efter det så hade Marcus träning. men sedan fick jag träffa honom igen på IP eftersom att vi kollade på en fotbollsmatch samt sprang in då o då till ishallen för att kolla resultatet i den matchen.
kvällen avslutades med att vi gick (fick skjuts av pappa) hem till pappa o käkade mumsig glass som Marcus hade köpt (: sen var det hopp i säng o godnatt

igår (torsdags): tänkte skita i träningen men gav min kropp ett försök o vet ni? jag överlevde träningen. jag hostade lite grann men jag trodde att jag skulle hosta ihjäl mig, men icke.

idag: vi började 12.10 idag eftersom att vi inte har ngt projektarbete att göra....typ. så vi hade lunch o sen en lektion, Journalistisk analys och det var faktiskt intressant :) vi slutade runt två så det var naaaaaajs. just nu sitter jag hemma o gör naaaaada, ska ta ngt att äta snart innan magen försvinner, haha som om det skulle hända....

ha en trevlig helg! :)




första skoldagen avklarad

jahapp då var första skoldagen avklarad ;D fast kanske inte kan kalla det en riktig skoldag, vi var ju bara där i 1 timme, menmen :)

efter skolan åkte jag, Linn, Magda o Hannes till Åkersberga för att Linn o Magda skulle pierca "öronkanten" som det stod på prislistan ;P det var ganska häftigt att komma in i en sån affär o se alla som kommer in för att pierca sig o tatuera sig :) populärt ställe? typ.

sedan bar det hemåt till pappsen för att hämta alla kläder jag haft hos honom (:
efter det bar det av till Vikingavallen (Täby Kyrkby) för att stå i kiosken. Jag o min syrra stod från 17-21 o det var hyffsat kul :) stå o snacka skit med en domare eller lyssna på när en gammal o stolt tant står o snackar om sitt barnbarn som spelar, jo det var ganska kul. och nu är jag grym på att koka kaffe! vuxenpoäng, YES!

efter det fick vi bråttom hem eftersom att mammas kusin o nån mer tant från Sundsvall var på besök hos oss, och mamma tyckte det var EXTREMT viktigt att hälsa på dom. haha 

men nu är jag alldelles slut efter en helspäckad dag med farande hit o dit. o inte får man sällskap i sängen idag inte, ohnej. sådant lyx fick man inte idag. hoppas vi kan sova imorgon iaf :)

nej nu blire sängen o imorgonbitti är det skola igen, på riktigt dåra (eftersom idag inte var en riktig skoldag ;P) 
första lektionen är små företagande, hmmmm...kan bli intressant.

Godnatt gott folk! :)

PUSSSSSS <3

mot landet

nej nu har jag suttit framför datan allt för länge. dags att röra på fläsket!
ska packa nu eftersom att jag drar till Marcus land ikväll. det ska bli mys!
det blir jag, Marcus o hans mormor o morfar, så det väntas parmiddag! ;P

På måndag börjar skolan, får uppdatera er om helgen o första dagen då!

Någon som sett att min blogg har blivit lite annorlundare?

PUSS!


så mkt

ojojoj, vad dålig uppdatering jag har haft! har velat skriva men har aldrig kommit till skott
det finns huuuuur mkt som helst jag kan skriva om, asså vad som har hänt under sommaren. men pallar inte skriva och jag tror inte att ni orkar läsa det heller. jag har iaf haft en grym sommar och har gjort mkt kul :) bland annat det som står nedan...

jag har varit:
på träningsläger en vecka
på Cypern i två veckor
i Göteborg i en vecka (Gothia Cup)
på Gröna Lund m. Per och sedan
på Allsång på Skansen :)
i Riga med pappa, Elvira, Alfred o typ pappas tjej

men även spontana saker, såsom att träffa Marcus, träffat kompisar, gått på marknad i norrtälje, åkt och badat m.m.

I fredags tex så var jag hemma hos Linn på ett litet poolparty, det var mkt trevligt och Marcus var med också! :D
sen i lördags så var det klassfest hemma hos Emma. Det var mycket trevligt det med :) Synd bara att inte hela klassen kunde vara där men vi som var där hade det iaf kul. vi får ta o fixa ett annat tillfälle då fler kan vara med :) sen i söndags så var jag och Marcus o några kompisar till oss på restaurang o åt, myyyyyyycket mumsigt må jag lova :) efter det blev de minigolf o jag kom 2a av 6 pers så var väldans stolt. Marcus kom etta (:

Sen i veckan har jag jobbat hos mamma och det har väl gått segt men vad gör man inte för pengar? Men idag var jag ledig pga att jag inte orkade jobba och jag vill ta vara på den sista tiden på sommarlovet eller nått sånt, höhö. imorgon är jag också ledig och imorgon kväll bär det av till Marcus landställe. det ska bli mys.
idag var jag iaf i täby med Linn :) Magda kom senare och framåt kvällen kom Per o vi gick o kolla bio :) vi kollade på bröderna Karlsson, helt okej faktiskt :D

menmen, nu blev det satans långt iaf men kunde inte hjälpa det. på måndag börjar jag skolan o det ska bli kul att få träffa alla igen o få ngt sådär strukturerat liv igen ;P nu har det varit kaos....

jaja, lovar att uppdatera snart igen...som om någon läser! ;P
PUSS






Foto: Emma Eriksson


Foto: Linn Åkesson


bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0