ojdå..

har visst glömt att skriva på ett tag, men.

igår var jag iaf på marcus studentmiddag som hade tema bal :) så jag var hemma från skolan och var "sjuk" för jag var tvungen att fixa lite grejjor. fast jag mådde försej illa på morgonen, menmen...

jag fixade saker hela dagen och gick och klippte mig till och med.. frisören fixade mitt hår och sedan åkte jag hem. där fixade issa håret lite bättre och så sminka hon mig. sedan var det dags att åka. vi hämta marcus och hans mamma ..

middagen var skittrist! alla "elever" satt vi ett bord för det var bestämt så, så jag fick sitta med några andra och marcus mamma. det var inte så himla kul, men ska inte gå in på detaljer. som tur är så har man en underbar pojkvän som ofta kom fram till mitt bord och kolla till mig, tack älskling för det .

det hände inte så värst mycket förutom några tal och uppträdanden.. sedan skulle klassen vidare och jag tvingade iväg marcus. de skulle på tegel. jag åkte hem tillsammans med marcus mamma och vi fick skjuts av marcus mormor och morfar. hans morfar är så jävla skön, så det roligaste jag hade på kvällen var bilturen hem typ.

   


jaja, inte så värst lyckad kväll med tanke på alla förberedelser jag plus några andra hade gjort, men inte så mycket man kan göra åt nu. tre hundra spänn åt skogen också..nej kanske inte helt för maten var hyffsat god men inte mättande, och min pojk hade det kul och det var ju nästan huvudsaken (eller?).

men ska inte babbla och klaga så mycket meraaa, imorgon är vi lediga och då har jag en del att göra.. ska handla och så. på fredag tar marcus studenten och vi har idrottsdag då. jag ska åka på marcus flak, och som tur är ska moa och jocke med så slipper vara helt själv eller aaa det blir väl roligare då ;P

SEEEEEEEEEEE YA!! puss och godnatt de få läsare jag har! :D <3

Kommentarer
Postat av: elin

snygg header ;)

2009-06-03 @ 22:17:59
URL: http://honungselin.blogspot.com
Postat av: Linniegirl

snygga ni är! jag diggar headern :D

föresten, vet du om man ska ha matsäck med sig imorgon? :o

puss <3

2009-06-04 @ 10:56:35
URL: http://cockienut.blogg.se/
Postat av: Cecilia

sv: shyyyy, choklad <333

2009-06-04 @ 21:55:53
URL: http://minimumwage.blogg.se/
Postat av: Cecilia

OLIVIA OLIVIA OLIVIA!

JAG ÄR MED PÅ DIN HEADER :D:D:D:D:D



puss <3

2009-06-04 @ 21:56:45
URL: http://minimumwage.blogg.se/
Postat av: Emma-Linn

vad söt! :D

2009-06-04 @ 22:55:06
URL: http://angelsdontkill.webblogg.se/
Postat av: em

snygg header :D och håret blev jättefint! och om du inte visste det så ser marcus annorlunda ut på varje bild jag har sett (a).

2009-06-06 @ 22:21:27
URL: http://hwleh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0